NAJNOVIJE 

  • Tekst i foto: K.BUTKOVIĆ

Flash mob u Zračnoj luci


Kada su članovi Simfonijskog puhačkog orkestra Oružanih snaga Republike Hrvatske počeli sa svojim programom u Zračnoj luci Franjo Tuđman, nema putnika koji nije zastao i poslušao ih. Više nije bilo žurbe za check-in ili prolazak sigurnosnih provjera.Velike i male trube proparale su tišinu, a lagane, potom i sve brže popularne skladbe, sve više su oduševljavale putnike koji su se spuštali s nebeskih visina.

Glasnogovornica Lidia Capković Martinek govori nam da dugi niz godina Zagrebačka zračna luka i Hrvatsko ratno zrakoplovstvo surađuju unutar prostora zračne luke, stoga je suradnja sa Simfonijskim puhačkim orkestrom Oružanih snaga Republike Hrvatske dodatna potvrda te dobre suradnje.

Članovi Simfonijskog puhačkog orkestra Oružanih snaga RH putnike će tijekom Adventa, ali i u drugim prilikama, iznenaditi i obradovati izvedbom popularnih melodija u prostoru za registraciju putnika na drugom katu putničkog terminala, te u prostoru dolazaka u prizemlju

Zračna luka Franjo Tuđman, kao i svake godine, putnike će razveseliti posebnim blagdanskim uređenjem te mnogim drugim kulturnim i zabavnim manifestacijama tijekom prosinca i tako osigurati nezaboravno iskustvo putovanja.