Flash mob u Zračnoj luci

Kada su članovi Simfonijskog puhačkog orkestra Oružanih snaga Republike Hrvatske počeli sa svojim programom u Zračnoj luci Franjo Tuđman, nema putnika koji nije zastao i poslušao ih. Više nije bilo žurbe za check-in ili prolazak sigurnosnih provjera.Velike i male trube proparale su tišinu, a lagane, potom i sve brže popularne  skladbe, sve više su oduševljavale putnike koji su se spuštali s nebeskih visina.

Glasnogovornica Lidia Capković Martinek govori nam da dugi niz godina Zagrebačka zračna luka i Hrvatsko ratno zrakoplovstvo surađuju  unutar prostora zračne luke, stoga je suradnja sa Simfonijskim puhačkim orkestrom Oružanih snaga Republike Hrvatske dodatna potvrda te dobre suradnje.  

Članovi Simfonijskog puhačkog orkestra Oružanih snaga RH putnike će tijekom Adventa, ali i u drugim prilikama, iznenaditi i obradovati izvedbom popularnih melodija u prostoru za registraciju putnika na drugom katu putničkog terminala, te u prostoru dolazaka u prizemlju

Zračna luka Franjo Tuđman, kao i svake godine, putnike će razveseliti posebnim blagdanskim uređenjem te mnogim drugim kulturnim i zabavnim manifestacijama tijekom prosinca i tako osigurati nezaboravno iskustvo putovanja.

Please reload

Udruga SO DO - EL sistema Hrvatska, sredstva donirala udruzi Krijesnica

29.1.2020

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM