NAJNOVIJE 

  • agm4317

Svi na besplatno plivanje, klizanje, jahanje ...


Ustanova Upravljanje sportskim objektima početkom prosinca obilježava svoj 5. rođendan i tim povodom, u subotu, 7. prosinca, organizira sada već tradicionalni Dan otvorenih vrata te poziva sve građane da dođu i upoznaju se s radom Ustanove kroz predstavljanje brojnih programa i sportova.

Tako će građani hrvatske metropole i njezini posjetitelji toga dana dobiti priliku besplatno koristiti bazene u sklopu Sportskog parka Mladost, Zimskog plivališta Mladost, Bazenskog kompleksa Utrina, te bazene Jelkovec i Iver.

Uz uživanje u vodenim sportovima posjetitelji će moći pogledati i prezentacije brojnih sportova poput plivanja, skokova u vodu, ronjenja s bocom ili s mono perajom itd.

Pored bazena u obilježavanje Dana otvorenih vrata uključena su i gradska klizališta koja nude mogućnost besplatnog klizanja uz napomenu da se najam klizaljki naplaćuje.

Uz bazene i klizališta građanima će na raspolaganju biti i drugi objekti pod ravnanjem Ustanove pa se tako svi mlađi zainteresirani posjetitelji mogu okušati u jahanju ponija, bitć e organiziran i edukativni program te razgledanje Hipodroma u pratnji vodiča.

Kao i prethodnih godina predviđene su i brojne nagrade pa će posjetitelji imati priliku osvojiti ulaznice za klizališta, bazene, wellness usluge, skijaške karte za Sljeme, pokusno jahanje na Hipodromu itd.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM