Svi na besplatno plivanje, klizanje, jahanje ...

 

Ustanova Upravljanje sportskim objektima početkom prosinca obilježava svoj 5. rođendan i tim povodom, u subotu, 7. prosinca, organizira sada već tradicionalni Dan otvorenih vrata te poziva sve građane da dođu i upoznaju se s radom Ustanove kroz predstavljanje brojnih programa i sportova.

Tako će građani hrvatske metropole i njezini posjetitelji toga dana dobiti priliku besplatno koristiti bazene u sklopu Sportskog parka Mladost, Zimskog plivališta Mladost, Bazenskog kompleksa Utrina, te bazene Jelkovec i Iver.

Uz uživanje u vodenim sportovima posjetitelji će moći pogledati i prezentacije brojnih sportova poput plivanja, skokova u vodu, ronjenja s bocom ili s mono perajom itd.

Pored bazena u obilježavanje Dana otvorenih vrata uključena su i gradska klizališta koja nude mogućnost besplatnog klizanja uz napomenu da se najam klizaljki naplaćuje.

Uz bazene i klizališta građanima će na raspolaganju biti i drugi objekti pod ravnanjem Ustanove pa se tako svi mlađi zainteresirani posjetitelji mogu okušati u jahanju ponija, bitć e organiziran i edukativni program te razgledanje Hipodroma u pratnji vodiča.

Kao i prethodnih godina predviđene su i brojne nagrade pa će posjetitelji imati priliku osvojiti ulaznice za klizališta, bazene, wellness usluge, skijaške karte za Sljeme, pokusno jahanje na Hipodromu itd.

Please reload

Uvodi se “pauk služba” za bicikle!

13.12.2019

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM