NAJNOVIJE 

  • K.BUTKOVIĆ

Na Interliberu 350 izlagača

Na ovogodišnjem Interliberu Više od 350 izlagača popunit će knjigama najrazličitijih žanrova čak tri paviljona Zagrebačkog velesajma. Bogatu knjišku ponudu nadopunit će uvijek zanimljivi i raznovrsni sadržaji za sve uzraste, od predstavljanja novih knjiga, druženja i razgovora s književnicima, susreta nakladnika, knjižara i knjižničara, do književnih čitaonica i radionica, okruglih stolova, kvizova, dodjela književnih nagrada, aukcije starih i rijetkih knjiga. O ozbiljnim književnim temama raspravljat će se u Premium programu, koji će ugostiti i inozemne pisce, a uređuju ga eminentni urednici hrvatske književne scene. Izdvojena tema ovogodišnjeg Interlibera je ZNANJE I UČENJE, a o njoj će se govoriti u petak i subotu 15. i 16. studenoga.

U Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma održavat će se Sajam hrvatskog obrazovanja, Sajam svjetskog obrazovanja i Konferencija "Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska", a predstavit će se više od 50 izlagača iz Hrvatske i svijeta.

Na ovom će sajmovima, svi koji žele nastaviti svoje obrazovanje ili usavršiti svoje vještine, moći pronaći najbolje programe obrazovanja, od osnovnih i srednjih škola, studiranja i jezičnih tečajeva, pomoći u učenju, do poslovnih edukacija, treninga, savjetovanja i stručnog usavršavanja

Pored brojnih izlagača na Interliberu svoja najnovija izdanja ponudit će i nakladnička kuća AGM, a posebno izdvajamo vrlo intrigantna, edukativna i zanimljiva djela kao šo su: Antun Gustav Matoš pod Starčevićevim barjakom Tomislava Jonjića, Hrvatski pokret otpora Wollfya Krašića, Hrvatski nogomet u doba cara, kralja, poglavnika i maršala Davora Kovačića, Sovjetski zločin u Katynskoj šumi Maria Jareba i najnovija djela Oswalda Spenglera.

Interliber traje od 12. do 17. studenoga, a ulaz je besplatan.