NAJNOVIJE 

  • KB, Zagreb.hr

Nova dvorana školi Jabukovac


Gradonačelnik Milan Bandić, u pratnji suradnika, otvorio je novu dvodijelnu sportsku dvoranu u obnovljenoj Osnovnoj školi Jabukovac, koja ovih dana slavi svoj 54. rođendan. - Demografija i demografska obnova, znanje i obrazovanje te rad i zapošljavanje, tri su prioriteta o kojima moramo voditi računa, jer bez njih Hrvatska ne može opstati - naglasio je gradonačelnik te podsjetio da su u Zagrebu u 2019. izgrađene dvije nove škole, u Vidovcu i Ivanjoj Reci i šest sportskih dvorana.

Istaknuo je i da je u obnovu Osnovne škole Jabukovac utrošeno je oko 22 milijuna kuna s PDV-om, a u povećanje i poboljšanje obrazovnog sustava uloženo je ukupno 300 milijuna kuna. Na mjestu stare izgrađena je nova dvodijelna sportska dvorana s vanjskim terenom i parkiralištem te novim učioničkim traktom sa šest moderno opremljenih učionica u dvije etaže.

Radovi su obuhvatili i energetsku obnovu objekta škole - vanjsku stolariju, pročelje i krov. Napravljena je i nova odvodnja, ulazni trijem te je djelomično obnovljena unutrašnjost škole.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM