NAJNOVIJE 

  • agm4317

Vukovi s Tuškanca opet će krenuti


Na platou javne garaže Tuškanac otvorena je izložba fotografija Vukovi s Tuškanca, koju su organizirali podružnica Zagrebparking i Košarkaški klub Cibona.

Riječ je o izložbi od 58 fotografija snimljenih na Tuškancu, budući da se tamo nalazilo prvo igralište tadašnjeg KK Lokomotiva koji je kasnije postao KK Cibona.

Fotografije iz bogate povijesti Kluba postavljene su u stubištu garaže, dajući ovoj, po mnogima najljepšoj garaži u gradu, dodatnu atrakciju.

- Cibona je jedan od najtrofejnijih klubova u Hrvatskoj, osvojila je 35 trofeja u zemlji i na međunarodnim natjecanjima. Cibona je dala čak tri člana koji su primljeni u košarkašku Kuću slavnih, Mirko Novosel kao trener te Dražen Petrović i Krešimir Čošić kao igrači. Rijetki su sportski klubovi u svijetu koji se mogu pohvaliti ovako bogatom prošlošću - rekao je gradonačelnik Bandić.

Dodao je da će Grad Zagreb i nadalje pomagati Ciboni da ponovno doživi staru slavu jer, kako je rekao, obveza Grada je da Cibonu jačamo te da taj simbol Zagreba i Hrvatske očuvamo za buduće generacije.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM