NAJNOVIJE 

  • Tekst i foto: KB

ZET počeo produživati i izrađivati učeničke i studentske karte


Zagrebački električni tramvaj je počeo s produljenjem postojećih ili izradom novih pretplatnih karata za javni gradski prijevoz, učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i studentima, za novu školsku i akademsku godinu 2019./2020.

Podsjećamo, lanjske učeničke pretplatne karte vrijede do 30. rujna, a studentske do 31. listopada. Učenici koji već imaju karticu ZET-a ne trebaju izrađivati novu, ali trebaju produžiti učenički status i to na bilo kojem prodajnom mjestu ZET-a, uz ovjereni obrazac, a studenti mogu već sada temeljem elektroničke baze (ISAK) produžiti svoj studentski status.

Produženje statusa ne naplaćuje se niti je potrebna nova fotografija (pod uvjetom da je fotografija primjerena godinama starosti), već se prilikom dolaska na prodajno mjesto ažuriraju podaci na postojećoj kartici korisnika.

U ZET-u najavljuju kako će za učenike od 2. rujna, a za studente od 20. kolovoza biti omogućeno i znatno jednostavnije produženje postojećih pretplatnih karata za javni gradski prijevoz, koje će se moći obaviti na svim prodajnim mjestima ZET-a i kioscima.

Učenici prvih razreda srednjih škola i studenti prve akademske godine kojima je prebivalište na području gradova Velike Gorice i Zaprešića, trebaju Zahtjev ZET-a u ovjeriti u obrazovnoj ustanovi koju pohađaju, kao i u nadležnoj službi Grada.

Redoviti studenti, kao i učenici s prebivalištem na području općina Bistra, Stupnik i Luka obvezni su radi ostvarivanja prava na subvenciju Zahtjev ovjeriti u nadležnoj službi općine.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM