NAJNOVIJE 

  • KB, Foto KB

Majić: Neka odrastanje bude zdravo

Na Zagrebačkom velesajmu od 6. do 8. rujna održava se sajam za djecu i roditelje GROWING UP. Svojom bogatom i raznolikom ponudom, s više od 70 sati programa, idealno je mjesto za druženje obitelji posljednji vikend prije nego krene nova školska godina.

Da djeca jesu naša budućnost rekla je i dr. sc. Olivera Majić, zamjenica gradonačelnika i naglasila da je zadaća starijih da njihovo odrastanje bude i ostane zdravo. U tome svemu najvažniji edukativni i pedagoški aksiom je ljubav.

Tijekom tri dana djecu očekuju lego robotičke radionice, kreativne radionice, nastupi dječjih zborova i plesnih skupina, predstave, krav maga, bowling za djecu, sportska nadmetanja, detektivska akademija, turnir vježbanja tablice množenja i još dosta toga.

A za one koje treba malo potaknuti prije početka škole tu je poučna radionica full cool učenje na kojoj će poticati motivaciju i vježbati koncentraciju.

Dok djeca budu uživala u mnogobrojnim aktivnostima, roditelji se mogu informirati što je to terapija igrom, mindfulness, prirodno roditeljstvo, kako aromaterapijom otkloniti određene smetnje kod djece, kako urediti dječju sobu po feng shui principu te kako pomoći djeci u učenju.

Za trudnice je pripremljen program pod nazivom "Čarolija trudnoće by Vježbaonica", gdje će o temi trudnoće, poroda i beba govoriti primalje, doule, nutricionisti, treneri, medicinske sestre i ostali stručnjaci.

Održat će se i Piknik za školarce i druženje s poznatim Joomboosovcima.

Na sajmu GROWING UP bit će predstavljeni i najuspješniji hrvatski školarci koji su osvojili medalje na međunarodnim natjecanjima iz kemije, Antonio Magnabosco i Amalka Perović.

Ulaz na GROWING UP i parking oko Zagrebačkog velesajma su besplatni.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM