NAJNOVIJE 

  • JR

Školski pribor od danas i u Holdingu!


Krenula je groznica nabave školskih knjiga i pribora, a u organizaciji AGM-a i Zagrebačkog holdinga od danas se sav potreban pribor, bilježnice, ruksaci i mnoštvo drugih potrepština za školarce mogu se do 13. rujna nabaviti u prostorima Holding centra, Ulica grada Vukovara 41, u dvorani Sljeme.

Prve reakcije kupaca školskog pribora, koji usput u toj zgradi obavljaju plaćanja komunalnih usluga, bile se izvrsne. Naime, roditelji su oduševljeni velikim izborom kvalitetnih boja, flomastera, drvenih i vodenih bojice jednog od vodećih svjetskih proizvođača, tvrtke Talens. Osobito valja istaknuti da je tu i jedna vrsta bojica koja je bezglutenska tako da djeca preosjetljiva na gluten neće biti u opasnosti u doticaju s tim proizvodom.

Osim bojica tu su moderne i atraktivno dizajnirane blježnice, pa pernice, blokovi za crtanje, likovne mape, rječnici te velik izbor lijepih školskih torbi i ruksaka...

Radno vrijeme AGM-ove ponude u Holdingovoj dvorani Sljeme jest od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

Inače, sve navedeno za školu može se po istim uvjetima nabaviti u u AGM-ovim knjižarama u Teslinoj 7 te u knjižari i papirnici Importanne, Trg A. Starčevića bb.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM