NAJNOVIJE 

  • JR

Danas ponovno predstavljen GUP


S obzirom na nedavnu skupštinsku odgodu GUP-a, gradonačelnik Grada Zagreba utvrdio je 22. srpnja 2019. godine Prijedlog izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Zagreba i donio Zaključak o njegovu upućivanju u ponovnu javnu raspravu u trajanju od 15 dana, počevši od 31. srpnja do 14. kolovoza 2019. godine, priopćio je Gradski uredza strategijsko planiranje i razvoj Grada.

Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada, kao nositelj izrade objavio je ponovnu javnu raspravu o Prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Zagreba oglasima u Jutarnjem listu i Večernjem listu te objavom oglasa na mrežnim stranicama Grada Zagreba i Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja.

Javni uvid u sklopu ponovne javne rasprave održava se u predvorju zgrade Gradske uprave, na lokaciji Trg Stjepana Radića 1, Zagreb, radnim danom od 08:00 do 15:30 sati i na mrežnoj stranici Grada Zagreba http://www.zagreb.hr/izmjene-i-dopune-generalnog-urbanistickog-plana-gr/89159.

Javno izlaganje o Prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Zagreba održat će se u četvrtak, 08. kolovoza 2019. s početkom u 17.00 sati u prostorijama Gradske Skupštine Grada Zagreba, dvorana 'A', Ulica sv. Ćirila i Metoda 5 u Zagrebu.

Nova mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Zagreba u ponovnoj javnoj raspravi mogu se podnositi samo u vezi s dijelovima prostornog plana koji su u odnosu na prvi prijedlog izmijenjeni i dostavljaju se do 14. kolovoza 2019. na adresu Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, Ulica Republike Austrije 18, 10000 Zagreb.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM