Grad daruje ljetovanje djeci s intelektualnim poteškoćama

 

S parkirališta zgrade Gradske uprave zamjenica zagrebačkog gradonačelnika doc. dr. sc. Olivera Majić ispratila drugu skupinu od 100 korisnika – članova Udruga za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba i ustanova za osobe s invaliditetom u Zagrebu – na sedmodnevno ljetovanje u Novi Vinodolski, u Dom Crvenog križa, Villa Rustica, priopćeno je iz Gradske uprave.
Tim povodom zamjenica Majić podsjetila je na Strategiju koja godinama promišlja povećanje kvalitete života sugrađana s određenim teškoćama i osoba s invaliditetom. U tom kontekstu ovdje ćemo jutros ispratiti skupinu od stotinu polaznika koji će otići na ljetovanje koje nije samo ljetovanje, već je i skup različitih rekreativnih, edukativnih i rehabilitacijskih aktivnosti, rekla je dodavši kako je interes Grada Zagreba da polaznici, uz pomoć stručnjaka, unaprijede kvalitetu svog života i zdravlja.
Na ljetovanje ide 21 korisnik udruge „Ozana,“ i 79 korisnika krovne Udruge osoba s invaliditetom, kazala je i napomenula kako je jutros ispraćena i treća skupina djece hrvatskih branitelja koja će ljetovati u Hostelu Stoimena u Crikvenici.
 

Please reload

Uvodi se “pauk služba” za bicikle!

13.12.2019

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM