NAJNOVIJE 

  • BR

Gurmanske fešte u centru grada


Zagrepčani između 5. i 20. rujna dva puta imati priliku razveseliti svoje gurmanske porive. Bit će to Food Film Festival, koji od 11. do 20. rujna stiže na Zrinjevac, a na Strossmayerovu trgu – 5. i 6. rujna održat će se ZZZagreb Food Festival. “Zagrabi, Zagrebi Zagreb Food Festival” posjetiteljima će ponuditi neka od najboljih zagrebačkih jela i to u suradnji s nekoliko renomiranih chefova iz poznatih zagrebačkih restorana.

Festival će pružiti više 10 različitih specijaliteta, npr. specijalitete od janjećeg i svinjskog mesa na grilu, sushi menije, BBQ Pulled pork sendviče i sl.

Također u posebnom kutku za djecu osigurat će se bojanke s motivima najpoznatijih zagrebačkih znamenitosti poput Katedrale, Manduševca, bana Josipa Jelačića, Tomislavovog trga, kule Lotrščak, Šestinskog kišobrana i dr.

Posjetitelji će bonove za kozumaciju hrane kupovati na za to dva predviđena punkta. Nekolicina kupona imati će foliju koja nakon što se ostruže osigurava eventualni dobitak u obliku poklona sponzora i partnera festivala, poput objeda za dvoje u restoranu Time, butelje vrhunskog vina, paket piva i sl.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM