Akcija: Maksimir dostupan svima

6.6.2019

 

WWF Adria, svjetska organizacija za zaštitu prirode, u suradnji s Javnom ustanovom Maksimir i Srednjom školom-Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb (CZOO), organizira događanje u povodu obilježavanja Europskog dana parkova, s temom pristupačnosti zaštićenih područja i uključenost svih posjetitelja u zaštićenim područjima.

Cilj nam je ovim događanjem osvijestiti javnost o potrebi povećanja dostupnosti prirode i  zaštićenih područja osobama s invaliditetom i intelektualnim teškoćama.

Za tu prigodu djelatnici Javne ustanove Maksimir, uz stručni nadzor djelatnika CZOO-a, osmislili su interaktivni edukativni program ˝Život stabla˝ u kojem će, 8. lipnja, u Parku Maksimir, sudjelovati učenici Srednje škole-Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb.

WWF i Javna ustanova Maksimir djeluju u području zaštite prirode i kroz svoje projekte rade na edukaciji i osvještavanju javnosti o važnosti očuvanja prirode i održivog korištenja prirodnih dobara. Srednja škola-Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb je trogodišnja strukovna škola koja odgaja i obrazuje mladež s posebnim obrazovnim potrebama.

Please reload

Advent u Zagrebu: Neka čarolija počne!

16.11.2019

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM