Dani jagoda na Tomislavcu

22.5.2019

 

Gradonačelnik Milan Bandić na Trgu kralja Tomislava otvorio je jubilarne 20. Dane zagrebačkih jagoda, koje organizira Udruga uzgajatelja jagoda Grada Zagreba u suradnji s Udrugom proizvođača jagoda Zagrebačke županije Jagodni prsten te uz potporu Grada Zagreba i Zagrebačke županije, priopćeno je iz Gradske uprave.
Na 70 prodajnih gradskih lokacija 60 proizvođača će nuditi svoje domaće jagode, istaknuo je gradonačelnik te je pozvao sugrađane da kupuju domaće jagodice purgerice jer su najveći izvor vitamina c i kalija. S obzirom na to da smo zbog loših vremenskih uvjeta desetak dana kasnili s otvorenjem, manifestaciju ćemo produžiti sve dok proizvođači ne prodaju sve jagode, najavio je gradonačelnik.
Predsjednik Udruge uzgajatelja jagoda Marijan Herceg je naglasio da su upravo Dani zagrebačkih jagoda  proizvođačima omogućili da budu u neposrednome kontaktu s kupcima kako bi im  mogli nuditi svježu, zdravu i kvalitetnu domaću jagodu. Zahvaljujem svima koju su u ovih 20 godina sudjelovali u organizaciji manifestacije bez koje zagrebačko i hrvatsko jagodarstvo zasigurno ne bi bilo ovako razvijeno niti bi jagode bilo kvalitetne kao danas.

Please reload

Blagdanski popusti kupcima u AGM-u

5.12.2019

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM