NAJNOVIJE 

  • JR, Foto: JR

Do subote na ZV Proljetni sajmovi

Na Zagrebačkom velesajmu počeli su danas Proljetni sajmovi, manifestacija koja se sastoji od Međunarodnog sajma građenja i opremanja, Interklime – međunarodnog sajma grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije, Emata - međunarodnog sajma zaštite okoliša i komunalne opreme te Interprotexa – međunarodnog sajma zaštite osoba i imovine.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u paviljonu 11A otvorio je manifestaciju i pozvao građane da iskoriste priliku da se upoznaju s inovacijama i novim tehnologijama. - Četiri sajamska dana - rekao je - izvrsna su prilika da se gospodarstvenici, poduzetnici ali i posjetitelji upoznaju s novim tehnologijama u izgradnji, grijanju, klimatizaciji, upotrebi energije, zbrinjavanju otpada te osiguranju i zaštiti.

Direktorica Zagrebačkog velesajama Dina Tomšić ukazala je i na edukativnu platformu ovih sajmova. - Ovo je idealna prilika za stvaranje novih saznanja u svim segmentima naših života - kazala je Tomšić. Ovogodišnje izdanje spomenutih sajmova obuhvaća četiri tematsko povezana međunarodna sajamska projekta, na kojima se predstavljaju 132 izlagača iz 20 država. U paviljonima 8a, 9 i 11a, a posjetitelji sajmove besplatno mogu razgledati od 10 do 18 sati, sve do subote, 27. travnja.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM