Veliko priznanje za "Najmudriji.hr"

22.3.2019

Gradska internetska platforma najmudriji.hr osvojila je Grand Prix nagradu za komunikacijske projekte u 2018. godini. To priznanje dodijelila joj je Hrvatska udruga za odnose s javnošću, i to za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata vezanih uz strateške komunikacije i odnose s javnošću.

U deset kategorija natjecalo se trideset projekata tijela državne, regionalne i lokalne vlasti, velikih, srednjih i malih tvrtki, ustanova, udruga te nevladinih organizacija.
U kategoriji Odnosi s javnošću u regionalnoj i lokalnoj samoupravi nagradu je osvojio Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Pragma komunikacije za komunikacijsku platformu Najmudriji.hr. Riječ je o jedinstvenom mjestu informiranja Zagrepčana starijih od 65 godina i svih onih koji žele pratiti teme u vezi sa starijim sugrađanima.
- Cijelom timu ova nagrada mnogo znači. Priznanje je to za svih petnaestak godina rada s najugroženijim, najpotrebitijim i najranjivijim skupinama građana u Zagrebu - rekla je Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Please reload

Kod fontana svečani koncert

4.8.2020

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM