Nova škola u Hrvatskom Leskovcu

 

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je Osnovnu školu Hrvatski Leskovac. Škola se prostire na ukupno 12.000 m2,  a ima 14 učionica s kabinetima, knjižnicu s čitaonicom, blagovaonicu, dvodijelnu sportsku dvoranu s teleskopskim tribinama te vanjsko nogometno, košarkaško i rukometno igralište.
Iskazavši zadovoljstvo što je Hrvatski Leskovac prvi put u povijesti dobio školu, gradonačelnik Bandić zahvalio je sugrađanima na strpljenju i razumijevanju. Nema Hrvatske bez obrazovanih ljudi, solidarnosti, socijalne pravde, multikulturalnosti  i multietničnosti. U Zagrebu već 10-ak godina dižemo obrazovni standard sa besplatnim udžbenicima i gradeći nove škole sa konačnim ciljem jedno smjenskog rada. Ukupna vrijednost ove investicije iznosi oko 55 milijuna kuna, a uz ovu školu ove godine u planu nam je još napraviti pet škola - tri nove  i dvije ćemo rekonstruirati, rekao je gradonačelnik.
Prema riječima pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje Ivice Lovrića, u tijeku je izgradnja OŠ Vidovec, OŠ Ivanja Reka, OŠ Središće, Glazbenog učilišta Elly Bašić i uređenje prostora Hotelijersko turističke škole na Botićevom trgu. Također gradimo i tri sportske dvorane u OŠ Bukovac, Granešini i OŠ Tin Ujević, a u tijeku je i natječaj za izgradnju područne OŠ u Resniku i natječaj za dogradnju i izgradnju športske dvorane u OŠ Ksavera Đalskog i Dobriše Cesarića, rekao je pročelnik.

Please reload

Godinu dana trajat će obnova Mosta Mladosti

7.7.2020

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM