Ugovor o novim autobusima u Zagrebu

 

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric te direktorica ZET-a Ljuba Žgela potpisali su Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz Fondova EU u financijskom razdoblju 2014. – 2020. za nabavu 29 autobusa za potreba ZET-a. Ukupna vrijednost projekta je 55.836.012  kuna, a 85 % prihvatljivih troškova će se sufinancirati iz Operativnog programa konkurentnosti i kohezije te 15 % iz Proračuna Republike Hrvatske priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Grada Zagreba.
Potpisivanju Ugovora je nazočio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je zahvalio partnerima u ovom projektu te naglasio da se nada dobroj suradnji na projektu nabave novih 60 niskopodnih tramvaja i izgradnje tračničke veze do Zračne luke dr. Franje Tuđmana.
- S današnjim potpisivanjem završavamo program vrijedan 314 milijuna kuna, a kojim je bilo uključeno devet gradova i dodijeljeno 187 novih autobusa, od čega su Zagrebu dodijeljena 44 - rekao je ministar Butković. 

Please reload

Kod fontana svečani koncert

4.8.2020

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM