Novi Tesla na premijeri u Zagrebu!

 

Zagreb je postao prvi europski grad u kojemu je predstavljen najnoviji model električnog automobila Tesla model 3 u sklopu projekta Domovina Nikole Tesle. Manifestacija je na Cvjetnom trgu upriličen u povodu Europskoga tjedna mobilnosti 2018. godine.
Na Cvjetnome trgu novi model električnog super vozila izbliza je pogledao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je ovom prilikom izrazio želju da se Gradski vozni park oplemeni s električnim vozilima. Kako je priopćeno iz Ureda gradončelnika, gradonačelnik Bandić izjavio je da bi bio sretan da je među prvim gradonačelnicima u Europi koji se vozi električnim autom te kad bi u domovini Nikole Tesle bilo više sluha za ekološki prihvatljiva vozila.  
Inače riječ je o vozilu koje je već prilikom prvog predstavljanja u proljeće prošle godine pobudilo veliko zanimanje i simbolizira tranziciju do pristupačnog električnog vozila s velikim dosegom i najnaprednijom tehnologijom. Osim Tesla Model 3, građani su na Cvjetnome trgu imali priliku izbliza pogledati i Tesla Model S i Tesla Model X, primjere najsuvremenije tehnologije na svijetu.

Please reload

Provedite ljetne večeri u Muzeju čokolade

10.7.2020

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM