NAJNOVIJE 

  • ZD, Foto: SINIŠA KOSIĆ

Stotinu novih aparata za parkiranje

Zagrebparking kontinuirano provodi strategiju primjene SMART rješenja u svakodnevno poslovanje, a s ciljem povećanja kvalitete usluge, priopćeno je iz Zagrebparkinga. Posljednje u nizu jest instalacija 100 suvremenih parkirališnih aparata koji omogućuju kupnju satne karte/višesatne karte, KPK (komercijalne parkirališne karte), plaćanje i kupovina DPK (dnevne parkirališne karte) kao i kupnju PPK (povlaštene parkirališne karte) uz važeću autorizaciju, što će biti omogućeno početkom rujna.

Bitno je istaknuti da je plaćanje moguće obaviti kovanicama, ali i debitnim/kreditnim karticama (MAESTRO, MASTER, VISA, AMEX, DINERS), što je novost u odnosu na dosadašnje poslovanje, a čime se korisnicima pruža izbor odabira sredstva plaćanja. Karta kupljena na novom parkirališnom aparatu jest elektronička te je odmah vidljiva u informacijskom sustavu Podružnice Zagrebparking, a sukladno navednom nije potrebno predmetnu kartu isticati ispod vjetrobranskog stakla.

Novi parkirališni aparati omogućuju buduću integraciju ostalih usluga Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga.

Naime, nastavak je to politike diversifikacije prodajnih kanala, čime se korisnicima želi omogućiti način plaćanja sukladno njihovim preferencijama. Trenutačno su to prodaja na blagajnama Podružnice, na kioscima, prodaja satnih karata putem m-parking usluge, prodaja putem ePk portala (web shop), a ove godine uvedena je i ZgPark mobilna aplikacija kojom se omogućuje kupovina svih vrsta parkirališnih karata na javnim parkiralištima (satne karte, DPK, KPK, PPK) te u javnim garažama (JG Langov trg, JG Rebro, JG Petrinjska) uz istovremeno postizanje ušteda za korisnike jer se ne pojavljuju dodatni transakcijski troškovi, priopćio je Zagrebparking.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM