Centar za otpad važna karika

 

U Gradskoj upravi u nazočnosti gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića potpisani su ugovori vezani uz projekt Centra za gospodarenje otpadom, priopćeno je iz Gradske uprave.
Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. potpisali su ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, direktor Zagrebačkog centra za gospodarenje otpadom Igor Zgomba i direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš, dok su Ugovor o sufinanciranju provedbe projekta i izrade studijsko-projektne dokumentacije potpisali tajnica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Andrea Bartolić i Igor Zgomba.
Temeljem plana gospodarenja otpadom Republike Hrvatske kojeg je donijela Vlada prošle godine definirana je izgradnja 11 centara za gospodarenje otpadom. 
Centar za gospodarenjem otpada vjerojatno je najvažnija u kreiranju sustava kružne ekonomije u Republici Hrvatskoj, rekao je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić. 

Please reload

Godinu dana trajat će obnova Mosta Mladosti

7.7.2020

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM