NAJNOVIJE 

  • JR

Zagreb - Dubai s novim prijevoznikom


Emirates i partnerska aviokompanija Flydubai objavili su kako će Flydubai preuzeti letove između Dubaija i Zagreba od 2. prosinca 2018. godine do 30. ožujka 2019. godine, nakon čega će letove ponovno preuzeti Emirates. Time će se, kako kažu, na najbolji mogući način iskoristiti postojeći kapacitet kako bi se povećanjem frekvencija zadovoljila potražnja za letovima na spomenutoj liniji tijekom zimskih mjeseci. Ovaj potez, nadalje, ilustrira brojne prednosti strateškog partnerstva između ove dvije aviokompanije iz Dubaija.

Tijekom navedenog razdoblja let FZ 1793 će kretati iz Dubaija u 10.00 sati i sletjeti u Zagreb u 13.15 sati po lokalnom vremenu. Povratni let FZ 1794 će iz Zagreba poletjeti u 14.30 sati i sletjeti u Dubai u 23.00 sati po lokalnom vremenu.

Flydubai će na ovoj liniji letjeti novim zrakoplovom tipa Boeing 737 MAX 8, koji putnicima nudi napredno iskustvo putovanja, uključujući i sjedala koja se mogu spustiti u horizontalan položaj u poslovnoj klasi, moderna sjedala u ekonomskoj klasi, sustav zabave na letu na HD zaslonima te Boeingov inovativan sustav Sky Interior u unutrašnjosti zrakoplova.