NAJNOVIJE 

  • SANJA KNJAZ, Foto: SINIŠA KOISĆ

Svetice nude kupanje za samo 5 kuna


Ako niste ljubitelji voda stajaćica za kupanje kao što su Budnek i Jarun, ustanova Upravljanje sportskim objektima poziva vas da dođete na gradske bazene. Osim što se možete kupati rekreativno, bazen Svetice nudi i školu plivanja.

Nije sramota reći da se ne zna plivati, a naučiti plivati nikada nije kasno. Ustanova Upravljanje sportskim objektima u svim svojim objektima provodi obuku plivanja za sve dobne uzraste.

Za djecu od jedne do pet godina provodi se program "Bebe ribe i bebe vidre". Program se odvija u malom bazenu. Uključen je jedan od roditelja koji u suradnji s voditeljem provodi vježbe privikavanja na vodu. Cijena mjesečnog programa je 300 kuna. Potom imamo i "Malu školu plivanja" za djecu od 5 do 15 godina, cijena termina dva puta tjedno je 250 kuna.

U posljednje je vrijeme posebno popularna "Obuka neplivača za odrasle", koja se provodi u trajanju od 15 sati za 350 kuna - govori glasnogovornik USO Denis Vukoja.

Inače cijena ulaznice na bazenskom kompleksu Svetice ako se želite radnim danom rekreirati i uživati u plivanju iznimno je povoljna. Ulaznica za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom stoji samo 5 kuna, dok je radnim danom cijena ulaznice na bazene za građanstvo samo 10 kuna.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM