NAJNOVIJE 

  • DAJANA KOS BUČAR, Foto: ZV

Besplatno na "mini" sistematski


Jedinstveni sajam – sajam za zrele generacije, „Pravo doba“ i ove će se godine održati na Zagrebačkom velesajmu. Od 17. do 19. svibnja Kongresni centar Zagrebačkog velesajma okupit će brojne izlagače – profesionalce u uključene u povećanje kvalitete života u starijoj dobi.

U Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom doznajemo da će izlagači u svojoj ponudi posjetiteljima ponuditi i male sistematske preglede - mjerenje tkala, glukoze u krvi, mjerenje vitamina i minerala, testiranje sluha, mjerenje očnog tlaka… Pravo doba ponudit će i odgovore na najčešća pitanja, poput očuvanja ili poboljšanja zdravlja, kreativnog korištenja slobodnog vremena, osiguranja njege u poznim godinama te integracije u društvo i ostvarenje međugeneracijske komunikacije.

Osim izlagačkog programa, priprema se i bogat, zanimljiv i edukativan popratno stručni program. Bit će tu stručnih predavanja i skupova, radionica aktivnog i zdravog starenja.

Sajam Pravo doba jedinstveni je projekt u našoj zemlji, a cilj mu je promicati i aktivno sudjelovati u podizanju kvalitete života u straijoj dobi, ili kako to pokrovitelj Sajma, gradonačelnik Milan Bandić voli reći – kvalitetan život naših sugrađana zlatne dobi. Ulaz je besplatan a radno vrijeme će biti od 10 do 18 sati.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM