NAJNOVIJE 

  • SAK, Foto: VELESAJAM

Čak 133 premijere na Auto Showu


Zagreb Auto Show jedan je od najposjećenijih i najatraktivnijih sajmova Zagrebačkog velesajma, počinje 10. travnja u čak 14 paviljona i bit će otvoren do 15. travnja. Međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije jedan je od najvećih na ovim prostorima, a atraktivnost i noviteti privlače velik broj publike.

Čak 463 izlagača ispunit će 70.000 m2 otvorenog i zatvorenog prostora Zagrebačkog velesajma. Ono što publiku najviše privlači jesu 133 premijerna predstavljanja osobnih, gospodarskih, kamperskih vozila i motocikala.

Izložbeni program prati i nadasve atraktivan show program: Izbor Zvijezde Salona, prvi put Enduro motociklističko natjecanje na sportskim motorima koje se sastoji od više različitih prepreka (drvo, kamen, voda), kaskaderski moto show by Dejan Špoljar, defile Harley Davidsona.

Na poligonu Brzi i žestoki odvijat će se svaki dan pokazne vožnje za posjetitelje (Drift taxi i Auto slalom taxi), a tijekom vikenda auto natjecanja (Auto style i DB natjecanje). Tu je tradicionalni defile i izložba oldtimer vozila, automodeli na daljinsko upravljanje, izložba maketa vlakova i autića, izlaganje prototipa trkaćeg bolida i još puno, puno toga.