NAJNOVIJE 

  • SAK

Sajam turizma u Areni: Nagradna igra za put u Irsku!


Sedmi po redu Međunarodni sajam turizma PLACE2GO održat će se od 16. do 18. ožujka 2018. u Areni Zagreb. Na sajmu će se potencijalnim putnicima prvi puta predstaviti neke egzotične destinacije poput Zanzibara ili Obale Bjelokosti, bit će tu i predstavljanje već tradicionalnih destinacija poput Velike Britanije te hit destinacije poptu Makedonije. Posjetitelji će se moći upoznati i s bogatom ponudom aviokarata i smještaja. Zainteresirani će moći poslušati niz predavanja, ali i sudjelovati u nagradnim igrama, u kojima možete osvojiti atraktivne nagrade, poput zrakoplovne karte do Irske i sl. U Areni Zagreb u originalnim drvenim kućicama izlagat će i pet obrtnika iz Udruženja obrtnika grada Zagreba, koji proizvode autohtone hrvatske suvenire.

- Ovaj je Sajam prilika za stvaranje kontakata i praćenja globalnih trendova u području turizma. Ovo okupljanje turističkih djelatnika također je dokaz da je Zagreb zanimljiva destinacija za turizam ali i dobra lokacija za poslovanje - naglasila je zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević.

Čak 180 izlagača predstavit će 21 zemlju iz svijeta kao moguću turističku destinaciju, a ulaz za posjetitelje je slobodan.