NAJNOVIJE 

  • Katarina Butković

Uskoro Dani ljepote i fitnessa

„Najljepši“ sajam Zagrebačkog velesajma, Dani ljepote i fitnessa, ove godine slavi svoj 20. rođendan. Od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova, pa će tako biti i ove godine, od 9. do 11. ožujka.

- Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote i otvoren za sve zaposlene u maloprodaji i veleprodaji, kozmetičkim salonima i salonima za uljepšavanje, nail, wellness, fitness i hairstyle industriji - saznajemo od organizatora.

S posebnom pozornošću očekuje se TOTAL LOOK SHOW - live, frizerski show, na kojem će Roberto Cistellini i Vincenzo Cangiano, ambasadori frizerske akademije, predstaviti nove tehnike bojanja organskim bojama, uz stiliziranje i šišanje.

Sajam će okupit i brojne majstore oblikovanja i dizajna noktiju iz cijele Europe, uz brojna natjecanja. Na svoje će doći i učenici srednjih strukovnih škola koji će tijekom sajma pružati posjetiteljima besplatne kozmetičke tretmane lica, prirodnu njegu noktiju, friziranje, šminkanje za dnevni make up itd. Održat će se i FASHION FUSION / FAIR Zagreb, novi projekt nastao u suradnji Zagrebačkog velesajma i Viktora Drage, pokretača domaće modne scene, a cilj je vratiti Zagreb na kartu svjetskih modnih sajmova. Ovogodišnja konferencija na temu FIT TO LEARN predstavit će najzvučnija i renomirana fitness imena, nove tehnike i metode vježbanja za sve one željne edukacije i novih vještina.