NAJNOVIJE 

  • K. BUTKOVIĆ, Foto: ARENA CENTAR

U Areni Valentinovo i maskenbal zajedno


U Arena Centru 10. i 11. veljače dogodit će se čarolija “Ljubavi pod maskama”. U tom čudesnom spoju ljubavi i maskenbala Arena će biti središnje mjesto zanimljivih događaja za cijelu obitelj.

Prijepodnevni sati su posvećena najmlađima. U kreativnim radionicama putovat će svijetom mašte i ljubavi izrađujući prigodne maske i ljubavna pisma. Očekuje ih i nastup dječjeg zbora “Zagrebački anđeli” i puno slasnih krafni.

U subotu, u poslijepodnevnim satima, poznate osobe u humanitarnoj akciji “Celebrity pod maskama” dijelit će krafne, a prikupljeni novac bit će doniran udruzi “Down 21” koja skrbi o djeci s Downovim sindromom,

U nedjelju će u Areni biti postavljen Kissing corner, kutak za sve zaljubljene koji vole zajedničke fotografije. Svi parovi koji objave svoje fotografije iz Kissing cornera dobit će prigodan poklon.

Od 17 do 19 sati parovi će imati priliku sudjelovati u „ Areni ljubavi“, zabavnom game show-u u kojem će pokazati koliko se međusobno poznaju.

Par koji se „najbolje poznaje“ osvojit će trodnevno putovanje u Sorrento i Napulj na zavodljivom jugu Italije, saznajemo od organizatora. Rok za prijavu je do 9. veljače do 10 sati.