Novi zagrebački gradonačelnik je Grof Fullir fon Trutt

 

Gradonačelnik Milan Bandić nije više gradonačelnik Zagreba. To mu, nažalost, nije prvi put. Ključevi grada peti put su u rukama fašničke hajdučije i to na tjedan dana. Nije teško izračunati da je gradonačelnik, u pet godina, 35 dana bio bez posla. - Na znanje Mirovinskom osiguranju...

Ovakve i slične šale zbijale su se danas u auli Gradske uprave, gdje su članovi KUD-a Prepuštovec najavili veselu manifestaciju Fašnik u Zagrebu.

-N ije bilo problema, gradonačelnik se urazumio i uručio nam ključeve Grada, njemu je dosta vladanja. Mi sada imamo našeg monarha i on će zamijeniti gradonačelnika Bandića.
Hvala vam na povjerenju gradonačelniče, što nam već petu godinu za redom predajete i što ćemo moći na par dana okusiti svu gorčinu i slast vlasti koja obavezuje, rekao je Grof Fullir fon Trutt i predstavio svoju urotničku družinu, s kojom je naš grad pretvorio u karnevalsku prijestolnnicu.

U petak, 9. veljače, osnovne škole grada organiziraju Dječji fašnik, a svoje će programe predstaviti na pozornici na Trgu bana Jelačića, saznajemo od novog gradonačelnika. 

Maškare će ključeve Grada gradonačelniku vratiti 13. veljače, nakon spaljivanja fašnika.

Please reload

Kod fontana svečani koncert

4.8.2020

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM