Postanite novak Kravat pukovnije

 

 

 

Počasna satnija Kravat pukovnije objavila je poziv za izbor ovogodišnjih novaka, a zapovjednik Željko Matejčić očekuje mnoštvo zainteresiranih:

- Svake godine primamo samo najbolje i najizdržljivije. Kako od protekle godine u Pukovniji imamo i dvije žene, koje su se pokazale kao izvrsne vojnikinje, vjerujemo da će ta činjenica ohrabriti i više žena i djevojaka da se pokušaju izboriti za svoje mjesto u redovima Kravat pukovnije. 

Za svoje mjesto u Kravat pukovniji mogu se prijaviti svi punoljetni građani  Republike Hrvatske. Propisana im je obvezna visina od 175 do 185 cm, a uz ispunjavanje navedenih uvjeta, svi potencijalni novaci na službeni e-mail  info@kravatpukovnija.com, moraju dostaviti svoj životopis, potvrdu o nekažnjavanju i potvrdu o zdravstvenom stanju, izdanu od liječnika obiteljske medicine.

- Nakon razgovora odabrani kandidati moraju proći dvotjednu selekcijsku izobrazbu, koja će biti provedena tijekom ožujka ove godine, nakon čega će se, prije samog početka sezone Smjene straže, koja počinje na Uskrsni ponedjeljak, odabrati najbolji novaci - govori Matejčić.

Poziv za izbor novaka otvoren je do 28. veljače 2018.

Please reload

Kod fontana svečani koncert

4.8.2020

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM