NAJNOVIJE 

  • SAK, Foto: ZAGREB.HR

Maskirana zabava u Lisinskom


Iako Zagreb nema atraktivan fašnik poput Rijeke, Novog Vinodolskog ili Samobora, fašnički će se program ipak odvijati na jednom mjestu.

Deveti ples pod maskama u Koncertnoj dvorani Lisinski održat će se 3. veljače, a u sklopu tradicionalnoga glazbeno-scenskog programa. Uz obilje smijeha, veselja i dobrog glazbeno-scenskog programa, u sklopu maskenbala nastupa i tamburaški sastav.

Na maskiranoj zabavi svatko može pronaći nešto za sebe, bit će tu i Zagrebačke mažoretkinje i Greenhouse Blues Band, DJ Marek, prvi iluzionistički teatar Hrvatske Mak teatar, Zagilanda, plesna skupina Back to Swing, atraktivne Brazilske plesačice.

Posebni program priredio je za sve maske i stand up komičar Ivan Šarić. Kao što je to i uobičajeno na svakom maskembalu tako će se i ovdje birati najbolja maska. Odabrani žiri dodijelit će nagrade u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu i dječju masku te za plesni par.

Od atraktivnih nagrada izdvajamo ulaznice za dvije osobe za koncert Pearl Jama u Pragu s uključenim prijevozom i smještajem, ulaznice i prijevoz za dvije osobe za koncert Nialla Horana u Beču, izlet u Padovu, šest SPA cjelodnevnih paketa u Aquaparku Adamovec i drugo, rekao je jedan od članova žirija Jacques Houdek, pozvavši građane na maskenbal, a pozivu se pridružio i gradonačelnik Milan Bandić najavivši svoj dolazak.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM