I Holdingova športska priča u Noći muzeja

Zagrebački holding i ove godine postaje dio manifestacije „Noć muzeja“. Kroz prezentaciju tradicije sportskog djelovanja zaposlenika Zagrebačkog holdinga uz tzv. zagrebačke športske priče, Holding se uključuje i u glavnu temu ovogodišnjeg događanja. Ulaz je besplatan a mjesto događanja paviljoni 7 i 7a Zagrebačkog velesajma.

Izložbeni prostor od gotovo tri tisuće četvornih metara biti će ujedno i mjesto na kojemu će Zagrebački holding predstaviti povijest svojih djelatnosti sve od 14. stoljeća.

-U suradnji s partnerima pripremili smo i bogat interaktivni program i Holdingovu sportijadu. Posjetitelji će se moći okušati u sportovima i osvojiti nagrade. Uz sad već tradicionalno druženje s nažigačem, topnikom s Kule Lotrščak i A.G. Matošem na njegovoj klupi, posjetitelji će se tijekom trajanja izložbe moći družiti s legendarnim sportašima te aktualnim sportskim zvijezdama, najavljuju organizatori.

Do Izložbe će vozit izvanredna autobusna linija Trg Mažuranića – Muzej suvremene umjetnosti – Zagrebački velesajam. Polasci su  s Mažuranca svaki puni sat, počevši od 18 pa do 24 sata.

Please reload

Festival umjetničkih zastavica na četiri lokacije

8.8.2020

1/7
Please reload

NAJNOVIJE 

Please reload

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM