NAJNOVIJE 

  • K. BUTKOVIĆ, Foto: S. KOSIĆ

U ZOO-u počinje Egzotična zima


U Zoološkom počinju već tradicionalni Edukativni programi pod nazivom Egzotična zima. Održavat će se svakog vikenda do kraja veljače, od 11 do 15 sati, a svaki vikend ima posebnu temu.

Edukatori najavljuju vrlo „bučan i zvučan“ prvi vikend, jer će posjetitelji kroz program „Zvukom do cilja“ moći doznati puno toga o glasanju životinja. One time privlače partnere, druge obilježavaju teritorij, a nekima zvuk služi za orijentaciju.

A kako bi djeca još bolje upoznala “zimsko lice Zoološkog vrta”, edukatori su za njih pripremili i druge zanimljive edukativne kutke i radionice. Poseban naglasak pritom stavljaju na stjecanje novih iskustava, pa će zato mališani neke manje životinje moći upoznati iz nove perspektive. Dodirivat će zmije, guštere, kornjače i kukce.

A kako bismo i tijekom zime uživali u ptičjem pjevu, svi će zainteresirani moći naučiti kako se rade hranilice za ptice. U paviljonu Tropska kuća posjetitelje, uz edukatore, očekuju i gostujući predavači – kućni šturci, saznajemo u ZOO vrtu.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM