NAJNOVIJE 

  • DAJANA KOS BUČAR, Foto: SINIŠA KOSIĆ

I u siječnju - Ide ti Holding


Pokretni ured Zagrebačkog holdinga i tijekom siječnja stiže pred vaš prag. Od početka lipnja lani, kao što smo već i pisali, ZGH-a provodi projekt koji omogućuje plaćanje računa bez naknade, predaju zahtjeva ili informiranje o uslugama Holdinga. Kombi-ured obilazi gradske četvrti i ove godine a raspored za siječanj pogledajte na http://bit.ly/sijecanj-pokretan-ured.

Ovaj je projekt proizašao iz svakodnevne komunikacije s građanima te nastojanja Holdinga kao istinskog servisa građana da svoje usluge oblikuje prema stvarnim potrebama korisnika, rekla je prigodom predstavljanja projekta predsjednica Uprave ZGH-a Ana Stojić Deban.

Ističemo da ovo specijalizirano vozilo ima i posebnu rampu za pristup osobama s invaliditetom. Upravo zbog ove skupine naših sugrađana projekt je i ponajviše osmišljavan. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, zadovoljan novom uslugom, rekao je da Zagreb ne radi razliku između onih koji žive u gradskom središtu od sugrađana u drugim gradskim predjelima te da ovaj novi projekt štedi vrijeme i ubrzava procese.

Zagreb danas

© 2016  -  2021   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM