Search
  • KB/FBMB

Japanci donirali odjeću


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu japanske veleposlanice Misako Kaji, uručio je donacijske pakete osobama koje su zbog potresa privremeno smještene u Studentski dom „Cvjetno naselje“, a sve se odvijalo u okviru kampanje “Sportaši za Zagreb”. Naime, korisnicima koji su ostali bez svojih domova danas je uručena odjeća japanskog proizvođača, a akciju je inicirala naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić. -Svim Zagrepčanima želim da pobijede ovu epidemiju. Također, želim da što prije pobijedimo i nedaće što ih je prouzročio potres. poručila je japanska veleposlanica Misako Kaji nakon podjele donacija. Osim Ive Majoli i Ivane Brkljačić, kampanji „Sportaši za Zagreb“ su se pridružili brojni drugi, a gradonačelnik Bandić je svima zahvalio na humanoj gesti i onome što su napravili za sugrađane smještene u Studentskome domu. Također, zahvalio je veleposlanici Kaji na solidarnosti i humanosti prema Zagrepčanima u potrebi.

-Ovo je jedan mali znak, jedna mala gesta i znak pažnje za 514 osoba koliko ih se trenutno nalaze u domu nakon potresa. U Gradu Zagrebu nitko neće ostati bez krova nad glavom pa ni ovi ljudi ovdje.

Po odluci Skupštine ključeve stana će dobiti oni koji ispunjavaju uvjete, njih 77. Ne mogu dijeliti stanove bez kriterija. Odluka se moramo držati. Također ćemo zbrinuti ostalih 460 ljudi. Nitko neće ostati na ulici, izjavio je gradonačelnik.

0 views

Zagreb danas

© 2016  -  2019   AGM ZAGREB

 CREATED IN AGM